Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, yayınladığı mesajda vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan ayını kutladı.

“Birlik ve beraberlik içerisinde”

Özyiğit, mesajında, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü kuruluş yıldönümünü, tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum. 23 Nisan 1920, millî iradeyi her türlü gücün üstünde tutan milletimiz için, millî iradenin dışında ve üstünde hiçbir gücün, hiçbir yönetimin, hiçbir vesayetin tanınmayacağının ve tam bağımsızlık yolunda ilerleyişimizin ilanıdır. Zor dönem geçirdiğimiz bu süreçte, devletimiz, hükümetimiz, belediyemiz ve milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, sevgi dolu yürekleriyle bugüne anlam katan çocuklarımızın, aziz milletimizin ve değerli Altınovalı hemşerilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

“Ramazan ayında da evde kalalım”

Vatandaşların Ramazan Ayını da kutlayan Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, “Birlik ve beraberlik ruhuyla rahmetin ve mağfiretin doruğa ulaştığı 11 ayın sultanı Ramazan’a giriyoruz. Toplumsal hayatımızda huzur, sosyal yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı af, mağfiret ve bereketin sembolü olan Ramazan ayına hep birlikte kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan ayı; dini, sosyal ve kültürel hayatta önemli bir yere sahip olması nedeniyle, Milletimizin derin köklerinde yatan dayanışma ve yardımlaşma ruhunun ortaya çıktığı özel zaman dilimleri arasındaki yerini almıştır.

Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği sergileyen İnsanımızın, bugün de aynı duyarlılığı göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu Mukaddes Ayın feyiz ve bereketinden istifade edeceklerine olan inancımız tamdır. Salgın tehlikesiyle evlerimizde kalarak bu mübarek Ramazan Ayının en iyi şekilde değerlendirilmesini diliyorum.

Ramazan ayının Ülkemizde ve İlçemizde sevgi, hoşgörü ve sosyal dayanışma içerisinde huzurlu bir şekilde geçmesi temennilerimle, tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik eder, selam ve sevgilerimi sunarım” diye konuştu.