Kaytazdere Belediyesi yetkilileri Manavgat Bölgesinde İhtiyaç duyulan; kullanılmamış mutfak malzemeleri, çocuk bezi, ıslak mendil, sıvı el sabunu, ped, kuru gıda ve hayvan yemi gibi acil ihtiyaçları temin ederek kampanyaya destek olmak isteyen vatandaşların bu yardımlarını, 10 Ağustos 2021 Salı günü saat 17.00'a kadar Kaytazdere Belediyesine iletebileceklerini aktarmışlardı.

CHP’li başkanlar birlikte hareket etti

CHP Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel de Yalovalılara çağrıda bulunarak, yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen vatandaşların CHP Yalova İl Başkanlığına acil ihtiyaç ürünlerini iletebileceklerini kaydetmişti. 

10 Ağustos 2021 Salı akşamı, Kaytazdere Belediyesi ve Subaşı Belediyesinin kurum olarak hazırladığı yardımlara ek olarak Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl Başkanlığı ve CHP Çiftlikköy İlçe Başkanlığı tarafından toplanan yardımlar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için hazırlanan yardım aracıyla yola çıktı.

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “Yangından etkilenen vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz” diyerek yardımda bulunan tüm vatandaşlara ve ulaşım konusunda destek olan Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifine teşekkür ederek dayanışma örneği sergilediler.