Lüks Yalova Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi kayyum heyeti, Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde kooperatif üyelerine yönelik toplantı düzenledi.

Toplantıda Kayyum Heyeti Başkanı Kenan Engin, kooperatif üyelerini bilgilendirdi.Toplantıda, kooperatiften 111 üyenin istifa ettiğini, 142 üyenin ise ihraç edildiği açıklandı.

 Toplantının son bilgilendirme toplantısı olduğunu belirten Kenan Engin 4 milyon 18 bin lira borcu olan kooperatifin yaklaşık 1 milyon lira borcunun bir an önce ödenmesi gerektiğinin altını çizdi. Kayyumun amacının kooperatifi asıl sahiplerine teslim edip yeni bir yönetimin oluşturulmasına ön ayak olması olduğunu belirten Engin, 1 milyon lira borcun bir an önce ödenebilmesi için her üyenin 12 biner lira vermesi gerektiğini kaydetti.

Kenan Engin, kooperatifin borçlarının ödenmesi ve sağlıklı işler hale getirilmesi durumunda herkesin kazanacağını önemle vurgulayarak, kooperatif üyelerini taşın altına ellerini koymaya davet etti. Haber: Sezgin Altınel