18 Mart 2020 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette, dünya ve ülke gündeminin bir numaralı konusu olan Korona virüsü tedbirleri, Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray tarafından, Yalova Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu ve Yürütme Kurulu Üyelerinin yaptığı ziyarette anlatıldı.   

Ziyarette bulunan, Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, Yalova Üniversitesi Akademisyenlerinden Prof. Dr. Mustafa Öksüz, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selim Karahan, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Özgür Çavuşoğlu, Yalova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Polat, Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, Yalova Çiftlikköy İlçesi İl Genel Meclis Üyesi İdris Durmuş ve Yalova Kent Konseyi Sekreteri Pınar Toma, Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray’a yeni görevlerinde başarılar diledi.  

Yalova Kent Konseyi’nin görev ve sorumlulukları hakkında kısa bir bilgilenmede bulunan Başkan İsmail Mutlu, kentin sorun ve sıkıntılarında Yalova Kent Konseyi’nin tespit ve önerilerinin önem arz ettiğini söyledi.

Türkiye’de ilk olarak ‘Yerel Gündem 21 ‘ adıyla kurulan ilk 3 ilden biri olan Yalova’nın, sonrasında Kent Konseyi adıyla, kentin seçilmişleri tarafından, seçilenlerden oluştuğunu, Yalova’nın önemli bir istişare heyeti olduklarını, kente gönüllük esasına dayalı hizmet amacında olduklarını dile getirdi.

Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu Üyelerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür eden Müdür Eray’a, Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu’nun taktim ettiği bir buket çiçeğin ardından ziyaret sonlandı.