Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu’nun Başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddeleri; Kentte yaşanan pandemi sürecinin değerlendirilmesi, Depremsellik ve Kentsel Dönüşüm, Kentimizle ilgili genel değerlendirmeler, Kent Konseyi Genel Sekreter Seçimi, dilek ve temenniler konularında oldu.  

İlk olarak ülkemizde ve tüm dünyada yaşanan pandemi sürecinin ilimiz üzerinde etkileri ve alına bilinecek önlemler ve tavsiyeler hakkında görüş alışverişi yapıldı. Yapılan istişarelerden çıkan kararların uygulaması için harekete geçildi.

Yalova’nın yıllardır kanayan yarası Depremsellik ve Kentsel Dönüşüm hakkında alınabilecek önlemler ve paydaş kurumlarla ortak projelerde birlikte hareket etme kararı alındı.

Yalova Kent Konseyi Genel Sekreterliği görevi için sunulan 3 isimden Erkan Çetintaş, Kent Konseyi yönetiminin tercihi ile Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri seçildi.

Pandemi’den dolayı uzun bir ara toplanamayan Yalova Kent Konseyi toplantısı, Yürütme Kurulu Üyelerinin dilek ve temenniler bölümünde kent için sorun teşkil eden konular hakkında görüşlerini belirttiler.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sonlandı.