Harb-İş Otel Müdürü İbrahim Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Otelimiz Yalova’ya 7 km uzaklıkta olup, Koru Beldesi’nde hizmet veriyor. Geniş kullanım alanları, yeşili ve maviyi doyasıya hissedeceğiniz doğası ve denize sıfır konumu ile misafirlerini bekliyor. Deniz manzaralı 90 standart. Tam dolulukla 315 kişiye aynı anda hizmet verebiliyoruz.

Otelimizde üyelerimizi ve misafirlerimizi yarım pansiyon olarak ağırlıyoruz. Odalarımızda 5 yıldızlı otel de ne varsa mevcut. Klima, TV, kablosuz internet, banyo, saç kurutma eksizdir. Hotelimizin tüm odalarının balkonları mevcut olup %50’si deniz manzarasına, diğer yarısı ise doğa manzarasına hakimdir. Havuz başında ve kumsalımızda, yeteri kadar şemsiye ve şezlongu ile hizmet vermekteyiz. Tesisimizde havuz ve plajımız vardır.

Yemek servisimiz (kahvaltı ve akşam yemeği) hizmetini fiyat dahilindedir. Ayrıca, tesisimiz yüzme havuzu yanında ki kafe, sabah erken saatlerden akşam geç saatleri kadar her türlü, soğuk-sıcak içecek ile aperatif yiyeceklerle hizmet vermektedir. Tüm bölge halkını otelimize davet ediyoruz.

Ayrıca Harb-İş Otel, konumu itibariyle hem yabancı gruplar, hem de yurt içinden gelen organizasyonlar için tercih sebebi olmaktadır.

2020’nin başında, hem ülkemizi hem de dünyayı etkisi altına alan pandemi 2 yıldan bu yana diğer sektörlerde olduğu turizm sektörünü de derinden etkiledi. Bu süreçte gerekli tüm önlemleri alıp, misafirlerimizi uzmanların koyduğu sınırlar içinde ağırladık. Normale döndüğümüz bugünlerde, sezonu ve siz değerli misafirlerimizi Harb-İş Otel’e bekliyoruz.

Harb-İş Otel olarak misyonumuz konaklama yapan herkesin memnuniyetini sağlamak, aile ortamı oluşturmak ve kendilerine evlerindeki rahatlığı hissettirmek için büyük bir çaba içindeyiz.  

Vizyon olarak da, Yalova ilimize hem bölgesel, hem de ulusal çapta turizm elçisi olarak katkı sağlamak ve temsil etmek hedefimizdir.’’ Şeklinde konuştu.

CHP’li başkanlardan Vali Kaya’ya ziyaret CHP’li başkanlardan Vali Kaya’ya ziyaret