Koçal, 26 Eylül 2020 günü Sosyal Medya hesabından, 27 Şubat 2020’de İç İşleri Bakanlığınca Yalova Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Cumhuriyet Halk Partili Vefa Salman’ı eleştirirken, Tutuk’un yaptı çalışmalardan övgü ile bahsetti.

Koçal,Altı yıldır unutulan hizmetleri yeniden devreye sokan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'un şahsında, belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum.’’ Şeklinde yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Koçal paylaşımını şu cümlelerle sürdürdü, ‘’Şehir büyüdükçe altyapı hizmetleri kesintisiz devam etmek zorundadır. Görev yaptığım dönemlerde, üç ana arteri hizmete sokmuştuk; Elmalık Yolunu, alt ve üst yapısıyla genişleterek tamamlamıştık.

Aradan geçen 18 yılda yeni binaların yapılmasıyla yol ciddi oranda yıprandı. Sayın Başkanvekili Mustafa Tutuk'un yeniden bu caddeyi asfaltlaması memnuniyet verici oldu.

Şehit Ömer Faydalı Bulvarı da o dönemde ilk defa açılmış, altyapısı, kaldırımları ve asfaltlaması Yalova Belediyesi tarafından yapılarak 2001 yılında devreye sokulmuştu.

Kadıköy Özden Mahallesiyle, Terminal arasındaki alternatif Çevre Yolu da 2012 yılında parke yol olarak açılmıştı.

Hiçbir yapılanmanın olmadığı yolda, hızlı inşaat sureci yaşanması, doğal olarak yolun bozulmasını beraberinde getirdi. Bu cadde ve bulvarlar, Sayın Mustafa Tutuk'un oluruyla yeniden asfaltlanması uygun olmuş. Teşekkürler Sayın Tutuk.’’ Şeklinde memnuniyetini paylaştı.