İYİ Parti Yalova İl Başkanı ve ekibi, TRT’de yayımlanacak programın galasına katıldılar.

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Ersin Akyüz ve ekibi, Spastik Engelliler Federasyonu öncülüğünde gerçekleştirilen ve TRT ekranlarında yayımlanacak olan “Koçum Babam” projesinin galasına katıldılar. Gala hakkında açıklamada bulunan Ersin Akyüz:

“Genel Başkan Yardımcımız ve Toplumsal Politikalar Başkanımız Ünzile Yüksel, Toplumsal Politikalar Başkanlığı Proje ve Rap. Kom. Bşk. Derya Dündar, Toplumsal Politikalar Başkanlığı Sâğlık Komisyonu Bşk. Fatma Özkan İl Başkanlığımızda İl ve İlçe Teşkilâtlarımıza birlikte gündemin değerlendirilmesi sonrasında Spastik Engelliler Federasyonu öncülüğünde hayata geçen “Koçum Babam” projesinin TRT ekranlarında yayınlanacak belgeselin gala gecesine katılım sağladık.

Projede emeği geçen başta Federasyon Başkanı Murat Aslanhan ve Yönetimine, Yalova Yeniden Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Genel Sekreter Hasan Bolat ve Dernek Yönetimine, TRT Personeline ve emeği geçen herkesi kutluyor, teşekkür ediyoruz. Ayrıca böyle anlamlı güzel bir günde bizleri yalnız bırakmayan Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel ve Ekibine, İl ve İlçe Yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Nilüfer Yakıcı