5 Temmuz 2022 Cuma günü daha önce Konya ilinde Vali olarak görev yapan şu anki Bursa Valisi Yakup Canpolat ile Konya ilinde Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinde bulunan Ramazan Solmaz’a ziyaret amaçlı gezi yapan Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi aynı gün öğleden sonra ise daha önce Konya’da görev yapan Yalova Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ettiler.

Yalova Valisi Muammer Erol ile hasret gideren Konya Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerine, Vali Erol Yalova hakkında önemli bilgilerde bulundu.  

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol, Konyalı gazetecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Özdilek Yalova’da 16. yıl coşkusu Özdilek Yalova’da 16. yıl coşkusu

Bu ziyaretin ardından, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret eden Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, Yalova’nın yeşili, denizi, şelale ve gölleriyle cennetten bir köşe olduğunu ve Atatürk’ün ‘Benim Kentimdir’ dediği şehirde bulunuyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

Başkan Tutuk, ‘’Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Yalova’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Birçok konuda örnek aldığımız Konya Büyük Şehir Belediyesi’nin çalışmalarını takip ediyoruz.’’ Tüm Konya’ya selamlarını illetti.   

Bu ziyaretlerin ardından, T.C. Sağlık Bakanlığı Yalova Termal Kaplıca İşletme İdaresi bünyesinde faaliyet gösteren Termal Büyük Otel’de bir gece konaklayan Konya Gazeteciler Cemiyeti heyeti, 6 Temmuz 2022 sabahı ilk olarak Termal de Atatürk Köşkü’nü, ardından Yürüyen Köşk’ü ziyaret ederek, rehberlerden Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinmeyen yönleri hakkında bilgi sahibi oldular.

Yalova’da balık denince ilk akla gelen mekanların başında gelen Altın Balık da Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tututuk ve Yalova Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ayhan Polat, Başkan Yardımcıları Aldın Mert ve Emine Ballı ile Yalovaspor Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez’in de katılım gösterdikleri öğlen yemeği ile ziyaret sonlandı.