Aydın Kopuz açıklamasında, “Küreselleşen dünyada, ülkemizin her alanda söz sahibi olmaya başlamasının temellerini atan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu kutsal davaya hizmet eden, vatandaşlarımızın yanında olmayı kendimize şiar edinen bir teşkilat olduğumuz aşikardır.

Sadece seçim kampanyaları kapsamında sahada olan bir yapıda olmadık ve olmayacağız. Cumhurbaşkanımızın söylemi olan “Biz bu milletin efendisi değil, hizmetkarıyız” sözüne istinaden ülke genelinde partimizin teşkilat çalışmalarına verdiği önem ortadadır.

“Halkımızın her daim yanlarında olduğumuzu bilmesi, bizleri daha çok çalışmaya itmektedir”

Biz milletin partisi olarak çıktığımız bu hizmet yolunda, her daim vatandaşlarımızın yanında olmak üzere programlar yapmaya gayret ediyoruz. Yalova merkezde başlattığımız birçok yeni çalışmalarımızdan biri her hafta bir mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmek. Bu hafta İsmetpaşa Mahallemizde bulunan Abdülhamid Han Camiinden başlattığımız ziyaret programımız Genel Merkez MKYK üyemiz ve Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş, İl Gençlik Kolu Başkanımız Emirhan Balkaya, İl Kadın Kolu Yönetim kurulumuz, Merkez İlçe Yönetim Kurulumuz ve Mahalle Teşkilatlarımızın katılımıyla İsmetpaşa Mahallemizde gerçekleşmiştir. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızın bizlere karşı olan teveccühü bizlere ayrı bir güç vermiştir. Bu tür programlarımızı her hafta Ak Parti Yalova Teşkilatlarımızın katılımıyla düzenlemeye devam edeceğiz. Sadece seçim zamanlarında ziyaret edilen halkımızın, her daim, seçim olmasa da yanlarında olduğumuzu bilmesi, bizlerin hizmet üretme anlamında daha çok çalışmaya itmektedir. Yaptığımız programlarda halkımızın Belediye hizmetlerinden olan memnuniyeti de tarafımıza net bir şekilde aktarılmaktadır.

“Mustafa Tutuk ve ekibi tarafından yapılan çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır”

Önümüzdeki günlerde hazırlıklarını yapmakta olduğumuz, mahallelerde gerçekleştireceğimiz çeşitli etkinliklerle, şenlik havasında mahallelerimizle hemhal olmayı sürdüreceğiz. İl Başkanımız Muğlim Bağatar, Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimiz, Yönetim kurullarımız, Kadın ve Gençlik Kollarımız ve mahalle teşkilatlarımızla sahada olmaktan bıkmadan usanmadan İnandığımız Yolda Yürümeye devam edeceğiz.

Şu bilgiyi de vermekte fayda var. Yalova Belediyesini borç batağından kurtaran Belediye Başkan V. Mustafa Tutuk ve ekibi tarafından hizmet verme anlamında yapılan çalışmalar halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Kısa zamanda şehrimizin uzun dönemlerde alamadığı hizmetler kısa zamanda yapılmaktadır. Özellikle 17 Ağustos depreminden sonra bir türlü çözülemeyen, kanayan bir yara olan imar yönetmeliğindeki değişikliği temmuz ayı meclisinde çözülerek yaklaşık yirmi bin vatandaşımızın daha sağlam binalarda oturabilmesinin önünü açmıştır. Bu alınan karara çekimser oy veren parti grubunun tutumunu Yalova halkı takdir edecektir.” İfadelerine yer verdi.