“İçimiz yanıyor” diyerek yardımların ulaştığı bilgisini aktaran Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, “Ülke olarak yaşadığımız yangın felaketleri için bir ağacı veya bir canı kurtarmak ümidi ile Koru Halkının yüce gönüllülüğünün nişanesi olarak yola çıkardığımız yardım kamyonu ve yangın söndürme ekibimiz, Manavgat'a ulaştı.

Yardım olarak ilk etapta kuru erzak gönderdiklerini söyleyen Başkan Yalman, ‘’Manavgat Belediye Başkanı ile yaptığımız görüşmede, yiyecek ve su ihtiyacının bulunmadığını, kuru erzak; şeker, pirinç, yağ, un vb. ihtiyaçlarının olduğunu öğrendikten sonra bu gıda maddelerini kendilerine ulaştırdık.

Ayrıca, 1 adet su tankerini de Manavgat’a göndererek, yangından kaynaklanan yaraya katkımız olsun dedik.

Manavgat’ın birçok köyüne ulaşılamadığı bilgisini veren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’den; ev eşyası, yatak, yorgan, buzdolabı, fırın, çamaşır makinası vb. ev aletlerine ihtiyaç olacağı bilgisine göre hareket edip, 2. Yardım Kamyonunu gelecek yardım talebine göre hazırlayacağız.        

Yangınlarda verdiğimiz kayıplar için tüm yurdumuza geçmiş olsun derken, en kısa süre içinde söndürme ve soğutma işlemlerinin yapılmasını arzuluyoruz.” Açıklamasında bulundu.