Kabaklı köyünde gerçekleştirilen yatırımlar ve gelecekteki yatırım programı ile ilgili köy muhtarı Çetin Kaya ve köy halkıyla görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden İl Genel Meclis Başkan Vekili İdris Durmuş, misafirperverliklerinden ötürü Kabaklı Köyü muhtarı Çetin Kaya ve köy halkına teşekkür etti.

Durmuş, “Yatırım ve hizmetlerimizle köylerimizdeki değişim devam ediyor”

Kabaklı Köyünün köy kimliğini kaybetmeden daha modern ve konforlu yaşam standardına sahip olması için çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Vekili Durmuş, “Eşsiz manzarası ve temiz havası ile Kabaklı Köyümüz ilçemizdeki nadide köylerimizden. Yatırım ve hizmetlerimizle köylerimizdeki değişim devam ediyor. Köylerimizdeki nüfusun artması ve artan oranda rağbet görmesi hepimizi mutlu ediyor.

Biz de bu artışa orantılı olarak her yönüyle planlamalarımızı iyi ve yerinde yaparak köylerimizi cazibe merkezi yapma hedefindeyiz. İlçe Kaymakamımız Ömer bilgin, İl Genel Meclis üyesi arkadaşlarım, köy muhtarlarımız, İl Özel İdaremizdeki tüm mesai arkadaşlarımız ve sayın Valimiz Muammer Erol’a, Milletvekillerimize bu hizmet ve yatırımların kazandırılmasında verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.