Yalova Kent Konseyi Kültür Sanat Grubu Koordinatörü Aysun Mengüverdi, 15 Haziran 2022 Çarşamba günü, kültür-turizm-sanat çalışma grubu kültür ve sanat faaliyetleri kapsamında ‘’Resim Sergisi ve Atölye Çalışmaları’’ etkinliği koordinatörlüğünü gerçekleştirdi.

Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vefik Arıca, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve kurum müdürlerinin katılımı ile açılışı yapılan etkinlikte; geleneksel kâğıt yapımı, ebru, rölyef, makrome, kaligrafi, tezhip ve alevde cam şekillendirme gibi el sanatları yer aldı.

Yalova Üniversitesi Resim Bölümü öğrencilerinin resimlerinin de sergilendiği etkinlik büyük ilgi gördü.

Mengüverdi yaptığı açıklamada;

‘’Etkinliğimizin düzenlenmesinde emeği geçen Yalova El Sanatları Derneği Başkanı ve Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyemiz Mehtap Hiçyılmaz'a, Yalova Belediyesi Kültür Müdürlüğüne, Yalova Üniversitesi Resim Bölümü Öğretim Görevlileri ve öğrencilerine, Yalova SODAM'a ve etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.’’ Dedi

Yalovalı balıkçılar hamsi ile kazanç sağladı Yalovalı balıkçılar hamsi ile kazanç sağladı