Yalova Belediyesi’nin organize ettiği iftarın 2.’si, İsmetpaşa Mahallesi Abdülhamit Han Camisinin bahçesi ve çevresinde gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Ramazan ayında kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiğini ve bunu mahalle iftarlarıyla pekiştirmek istediklerini belirten Başkan Vefa Salman; “Ramazan ayı boyunca mahallelerimizde kuracağımız iftar sofralarıyla hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Bu vesileyle Ramazan ayının bereketi, bolluğuyla beraber kardeşlik ve sevgi bağlarımızı kurmuş olduğumuz iftar sofralarıyla güçlendireceğiz. Kurmuş olduğumuz iftar sofralarından birini İsmetpaşa Mahallemizde gerçekleştirdik. Katılım sağlayan ve sofraları bereketlendiren tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederim” dedi.

3. İftar sofrası Çoban sokakta kurulacak

Yalova Belediyesi’nin organize ettiği mahalle iftarlarının üçüncüsü Gaziosmanpaşa Mahallesi Çoban Sokak’ta (Dere Kenarı) gerçekleştirilecek. İftar programına mahalle sakinlerini davet eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Mahallemizde ikamet eden ve iftar soframızda yerini almak isteyen tüm vatandaşlarımızı iftarımıza bekliyoruz” dedi.