Belediye ile halk arasındaki kopukluğu gidermek ve Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından aşık olduğu kentin insanlarına en iyi hizmeti verebilmek amacıyla başlattığı ‘Şeffaf Oda’ uygulaması her zaman vatandaşlardan tam not aldı. Her hafta Salı günü 08:00-09:00 her Perşembe günü de10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilen Halk Gününe Yalovalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Salman, birim müdürleri eşliğinde düzenlediği ‘Halk Günü’ uygulamasında vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyerek kısa sürede çözüme ulaşılmasını sağladı.

Gezici Şeffaf Oda, Paşakent Mahallesi’nde

Yaz ayının gelmesiyle birlikte ‘Gezici Şeffaf Oda’ uygulaması yeniden başlıyor. Mobil sahne ile düzenlenecek ‘Gezici Şeffaf Oda’ uygulamasının ilk durağı Paşakent Mahallesi olacak. 

Halkın yönetime ortak olması anlayışını benimseyen, gerçekleştirdiği şeffaf oda uygulaması ile vatandaşların talep ve şikayetlerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Vefa Salman, gezici şeffaf oda uygulaması ile ‘Halk Günü’ uygulamasına yeniden başlıyor. Gezici Şeffaf Oda uygulamasının ilk durağı Paşakent Mahallesi olacak.

Her Salı ve Perşembe günü bir mahallede 10.00-12.00 saatleri arasında vatandaşlarla bir araya gelecek olan Başkan Salman, 3 Temmuz Salı günü Paşakent Mahalle Muhtarlığı önünde kurulacak mobil sahne ile talep ve şikayetleri birinci ağızdan dinleyecek.