1999 yılından bu güne haftalık olarak yayımlanan Yalova Manşet Gazetesi, 21. yıl ve 900. sayısını geride bırakması nedeniyle her 100 sayıda bir gelenek haline getirdiği kutlama etkinliğini, Yalova’nın en gözde mekanlarından Altın Balık’ta kutladı.

Yalova il protokolünden, Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Yalova Belediyesi Kültür ve Basın Müdürü Candan Yılmaz ve Yalova Manşet Gazetesi’nde bir dönem ve halen; yazı işleri, muhabir, sayfa tasarımı, köşe yazarlığı, halkla ilişkiler, haber editörlüğü, harman, dağıtım ve muhasebe gibi birçok alanda emeği olan, eski-yeni emekçiler katıldı.

Bu anmalı buluşmada, Yalova Manşet Gazetesi’nin dünü, bugünü ve zor koşullarda yaptığı komu görevini ne kadar büyük bir özveri ile gerçekleştirdiği hatırlandı.

Geçmişe yapılan bu yolculuk da verilen emekler, yapılan binlerce haber, 21 yıl boyunca kentin gündemini belirlemede Yalova Manşet Gazetesi farkı konuşuldu.

Küçük bir fidan iken, bugün dallı budaklı bir çınar olduğunu 1000’lerce okuyucusundan aldığı güç ile sürdürme başarısı gösteren MEL-AY Basım Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. bünyesindeki Yalova Manşet Gazetesi, Yalova’da hep ilkleri gerçekleştirdiği bir defa daha tescil edildi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ayhan Polat, bu anlamı geceye katılım gösteren davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “21 yıl önce kız kardeşim Mihriban Polat Atilla, H. Mahmut Güral ve Haluk Mot ile başladığımız bir yolculuğun sonucunda 900 hafta boyunca yerel bazda, Yalova Manşet Gazetesi ile kentin sesi ve soluğu olduk. Çok zor ve kısıtlı imkanlarla yayın hayatına başlayarak, bugün şehrin markası olan Yalova Manşet Gazetesi ile çok güçlü bir şekilde yolumuza devam ederken, 900. Sayımıza ulaşmamız sebebiyle sizlerle bir araya gelmenin de mutluluğunu yaşıyorum.

MEL-AY Basım Yayın Reklam Tic. ve Ltd. Şti. bünyesinde ilk yayınımız Yalova Manşet Gazetesi ile başladığımız bu yolculukta ikinci şirketimiz BERDA Organizasyon Tic. ve Tic. Ltd. Şti. ile daha da güçlendik.

www.manset.com.tr haber portalı, Çiftlikköy Gazetesi, www.ciftlikköy.com haber portalı, Çınarcık Gazetesi, www.cinarcikgazetesi.com.tr haber portalı ve TV YALOVA yayınlarıyla, onlarca köşe yazarı, 7 çalışan personeli ile kentin gündemini belirleyen güçlü bir Medya Yayın Gurubu olduk.

Bizlere her zaman destek olan okuyucularımıza, bu yayınlara destek olan tüm kurum, kuruluşlara teşekkür ederim. 25 yıl önce başladığım gazetecilik mesleğini ilk günkü heyecan, inanç ve kararlılıkla devam edeceğim. Hepinizin emekleri ve özverileriniz ile bugün 900. Sayının coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Gecede 40’a yakın davetliye kusursuz hizmet veren Altın Balık’ın işletmecisi Yalovaspor’un efsane başkanı Erdinç Erkorkmaz’a teşekkür ederim.” Şeklinde konuştu.

Polat’ın yaptığı konuşmanın ardından, gece katılan Yalova Manşet Gazetesi’nin ilk sorumlu yazı işyeri müdürü Mihriban Atilla ve Halkla İlişkiler Müdürü H. Mahmut Güral, Polat ile beraber 900. Sayı pastasını kestiler.

Geceye katılım sağlayan davetlilere birer buket çiçek taktimi edilerek, Yalova Manşet Gazetesi’nin bu anlamlı etkinliği son buldu.