Çiftlikköy ilçesinden, 01.03. 2018 günü karayolu ile Antakya’ya varan Yalova Çiftlikköy yardım heyeti, ilk olarak Antakya Sosyal Yardımlaşma Vakfı’na getirdikleri iç çamaşırların bir kısmını teslim ettiler.

Geceyi Antakya Öğretmen Evinde geçiren 7 kişilik Çiftlikköy yardım ekibi, 03.02.2018 Cuma günü  Hassa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkililerine diğer yardım malzemelerini teslim ettikten sonra, Yalova Çiftlikköy ilçe Kaymakamı Cengiz Karabulut’un gönderdiği mektubunu Hassa Kaymakamı Yusuf Turan’a teslim ettiler.   

Hassa Sınır Karakolu’nda Mehmetçiği de ziyaret eden Çiftlikköy yardım heyeti, Çiftlikköy ilçesinde ikamet eden yüzlerce kadın tarafından hazırlanan el emeği göz nuru giyecekleri, gönül rahatlığı içinde yetkili kurumlara teslim ettiler.

Çiftlikköy yardım heyetinde yer alan Beşyüzevler Mahalle Muhtarı Ergül Tanrıkulu gazetemize yaptığı açıklamada, ‘01-03 Mart 3018 tarihleri arasında Çiftlikköy ilçemizin mahalle ve köylerinde ki kadınlar tarafından hazırlanan giyim malzemesini Afrin’de, Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçiğe teslim edip, gelmenin mutluluğu içindeyiz. 3 günlük yolculuğumuzda, her türlü katkıyı sağlayan Çiftlikköy Belediyesi’ne ve bizleri Antakya’da en iyi şekilde ağırlayan yetkililere teşekkür ederiz’ dedi.

Haber: Erden Sibel Türk