İlçe Başkanı olarak göreve başlayan Tamer Sönmez ile uzun yıllar birlikte görev yapan Şener, “Değerli yol arkadaşımız, Tecrübeleriyle bizlere güç katacak Sönmez ve 16 kişilik Merkez İlçe Kurucu Yönetimimize görevlerinde başarılar diliyorum.

“Partimize olan yoğun ilgi her geçen gün katlanarak büyüyor “

Gerek ülke genelinde gerekse Yalova’da partimize olan yoğun ilgi her geçen gün artan katılımlarla katlanarak büyüyor. Büyük bir dip dalgasına dönüşen katılımlar yeni örgütlerimizin birbiri ardına kurulması ile birlikte kısa sürede gözle görülür bir hale bürünecek. Halkımızın yoğun ilgisi ve desteği bizleri daha da motive ediyor, güçlendiriyor.

Ülke genelinde kuruluşu tamamlanan il örgütlerimizin sayısı her geçen gün katlanarak artarken, diğer taraftan da kuruluşu tamamlanan illerde, ilçe örgütleri birbiri ardına kurulmaya devam ediyor. Yalova’da da Kurucu İl Yönetimimizin göreve başlamasının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen Merkez İlçe Kurucu Yönetimimizi de oluşturduk. Genel Merkeze gönderdiğimiz listenin Merkez Yönetim Kurulumuz (MYK) tarafından onaylanması ile birlikte, Merkez İlçe Kurucu Yönetimimiz, Merkez İlçe Başkanımız Tamer Sönmez’in başkanlığında resmen göreve başladı. Değerli arkadaşlarımızı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.

Merkez İlçe Yönetimi

Memleket Partisi Merkez İlçe Kurucu Yönetiminde yer alan isimler; Tamer Sönmez, Çağrı Altan, Erhan Ok, Erkan Balıkçı, Ferhat Acar, Gencay Dangaç, Halil Kayhan, Mehmet Serkan Kesici, Metin Oruç, Muammer Özdamar, Nazlı Hatice Uslu Emen, Özlem Mülaim, Sakin Özden, Serdar Pirimoğlu, Ulaş Kavlakoğlu, Yahya Güneş, Yiğit Atalay oldu.