Konu hakkında açıklama yapan Ertan Şener, “Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin memleketi olan Yalova’da görev yapacak olmanın verdiği onuru ve sorumluluğuyla görevimizi yapmaya, partimize ve kentimize hizmet etmeye çalışacağız.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce ve arkadaşlarının 4 Eylül 2020’de Sivas Kongresi’nin yıldönümünde “Halk İçin Halkla Birlikte Siyaset” ilkesi ile Memleket Hareketi adıyla başlattıkları ve 18 Mayıs 2021 tarihinde Memleket Partisi’nin kurulmasının ardından 1 Haziran 2021 tarihinde partimizin MYK’sının onaylamasıyla Kurucu İl Yönetim Kurulumuz da görevine başlamış oldu.

“Yürekli, liyakat sahibi ve donanımlı 20 arkadaşımızla görevimize başladık”

Partimiz ülkenin her yanında gönüllü olarak harekete geçen kitlelerin inancı, isteği ve güveni sonucunda doğdu. Siyasete inancını yitirmeye başlamış ve siyasetten dışlanmaya çalışılan herkes için bir umut oldu ve kısa sürede 43 ilde Kurucu İl Yönetim Kurulları oluşturuldu ve görevlerine başladılar. Yalova’da da yürekli, liyakat sahibi ve donanımlı 20 arkadaşımızla birlikte görevimize başladık.

Yalova’nın sorunlarını bilen, bu sorunları çözme kapasitesine sahip, doğru politikaları kararlılıkla ve cesaretle uygulayabilecek kadroları bir araya getirmek, ilçe ve belde yönetimlerinin oluşturulmasını süratle sağlamakla görevli olacak Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma benimle birlikte bu anlamlı, anlamlı olduğu kadar da bir o kadar sorumluluk dolu görevi üstlendikleri için teşekkür ediyorum.

“Halkın iktidarını kurmak için gün sayıyoruz”

Gerek “Yalova Benim MEMLEKETimdir” diyen ebedi yol göstericimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gerekse partimizin Kurucu Genel Başkanı Muharrem İnce’nin memleketi olan Yalova’da görev yapacak olmanın onur ve sorumluluğu ile görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız.

Halkın iktidarını kurmak için gün sayıyoruz. Halkın iktidarını kurmak için, tüm halkımızı partimize katılmaya davet ediyoruz. Gelin bu cesur, inançlı, kararlı, donanımlı, liyakat sahibi ve yüreği Memleket sevgisi dolu kadroları birlikte kuralım. Geleceğimizi birlikte geri alalım.” İfadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Yalova Kurucu İl Yönetim Kurulunda görev alan isimler ise şöyle;

Ertan ŞENER (Başkan), Ali KARATAŞ, Alpay VURAL, Cavit Kâmil OZMAN, Cengiz KARAHAN, Dilek GİRENGİR, Erdem AKYOL, Erşen SELİMOĞLU, Ertuğrul EVCİ, Fatih SAYDAM, Fatih ELÖNÜ, Gamze Sultan BİÇER, Halil İbrahim AYDINLI, İbrahim TANER, Mesut DÖNMEZ, Osman BAŞGÜL, Resul MORGÜL, Selçuk ATASOY, Şaban OK, Şerafettin ÇELİK, Turgut Can ADIGÜZEL.