Kent Konseyi paydaşlarımızdan ve halktan gelen talepler doğrultusunda bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Kandemir, öncelikle Covid 19 salgını sürecindeki üstün gayretleri için Müdür Eray nezdinde tüm sağlık personellerine teşekkürlerini iletti.

Eray, “Hastanemiz hizmete girecek”

18 yıl hapisle aranan zanlı Armutlu'da yakalandı 18 yıl hapisle aranan zanlı Armutlu'da yakalandı

Yakında hizmete girecek olan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kentimiz için önemli bir kazanım olduğunun altını çizen Başkan Kandemir, Kent Konseyine gelen soruları Müdür Eray’a iletti.

Eray, “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinin geçici kabulü için gerekli işlemler başlatıldı. Sağlık Bakanlığınca oluşturulacak geçici kabul komisyonu çalışmalarını tamamladıktan sonra taşınma işlemleri başlayacak ve hastanemiz hizmete girecek” dedi.

Mevcut hastane binası ile ilgili sorulara ise Eray “Mevcut ana bina için Sağlık Bakanlığına farklı projeler sunuldu.

Bunlar değerlendirildikten sonra sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere gerekli tadilat işlemleri yapılacak ve hizmet vermeye devam edecek” şeklinde cevap verdi.

Kent Konseyi Başkanı Kandemir, Eray’a teşekkürlerini iletti

Kent Konseyi Başkanı Kandemir, Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray’a vermiş olduğu bilgiler ve yakın ilgisi için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi ve Sağlık Müdürlüğü ile her zaman iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.