HABER: Abdullah Bozkurt

Saadet Partili Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Altınova İlçe Başkanlığı’nda MHP rozeti taktı. 12 Ekim Pazartesi günü gerçekleşen katılım törenine MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve MHP Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar katılım gösterdi. Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir’e MHP rozeti takılmadan önce konuşma yapan MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, “Kendisi MHP’ye çok ciddi katkılar sağlayacaktır. Görülüyor ki Türkiye genelinde de Milliyetçi Hareket Partisi’ne karşı çok büyük bir teveccüh var. Bu teveccühün aynısını Yalova’da da görüyoruz. İnşallah şu pandemi süreci bittikten sonra Yalova’da da binlerceleri ifade eden katılımlar olacak. Onunda müjdesini şimdiden veriyorum. Murat kardeşimize saflarımıza geçtiği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Öz, “Bizim için gurur verici olacaktır”

MHP rozetini takan Başkan Namık Öz, MHP’ye geçen Tavşanlı Belediye Meclis Üyesi Murat Özdemir’e, “Bu saflar çok kutsal saflardır, seninle bu saflarda mücadele etmek bizim için de çok gurur verici olacaktır sayın kardeşim” ifadelerini kullandı.

Katılım töreninin ardından, MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz, MHP Altınova İlçe Başkanı Serkan Dikyar ve yönetimi, birlikte sohbet ederek parti geleceği hakkında konuştu. Program toplu fotoğraf sonrası sona erdi.