Somut ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Korunması kapsamında Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Kültürler Festivali’nin 3. gün de çeşitli etkinliklerle renkli görüntülere sahne oldu.

Bayraktepe’yi gezdi

AK Parti Yalova İl Koordinatörü İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, festival kapsamında Altınova’ya gelerek, Altınova Bayraktepe Mesire Alanını gezdi. Bayraktepe’de bölgeyle ilgili Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’dan bilgi alan Milletvekili Boyraz, çalışmalardan dolayı Başkan Oral’ı kutladı. Geçmişte bölgenin çöplük olduğunu dile getiren Başkan Oral, ilçeye önemli bir yeşil alan ve mesire alanı kazandırdıklarını ifade etti.

Vatandaşlarla sohbet

Bayraktepe Mesire Alanında piknik yapan vatandaşlarla da bir araya gelen Milletvekili Boyraz, çocuklara ayrı bir ilgi gösterdi. Vatandaşlara sohbet eden Boyraz, ikram edilen çayı içmeden de geçmedi. Ardından piknik alanından festival alanına geçen Milletvekili Boyraz, burada kültür çadırlarını gezerek, yöreler hakkında bilgi alıp, vatandaşlarla sohbet etti. Boyraz, daha sonra sünnet çocuklarını tek tek kutladı.