CHP İl ve Merkez İlçe Yönetimleri Milletvekili Muharrem İnce’nin de katılımıyla Yalova’da yeni görev yerlerine atanan İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık ile İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Yeşilöz’ ü makamlarında ziyaret etti.

İlk ziyaret Yalova İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık’a yapıldı. Emniyet Müdürü Hakan Fındık  Milletvekili Muharrem İnce ile CHP İl Başkanı Özcan Özel, Merkez İlçe Başkanı Ertan Şener ve Yönetim Kurulu üyelerinin her birine “Hoş Geldiniz” dedikten sonra makamına buyur etti.

Milletvekili  İnce CHP yönetimi adına Hayırlı Olsun dedikten sonra Yalova’nın genel durumu hakkında kısa açıklamalarda bulundu. FETÖ terör örgütü konusunun da değerlendirildiği ziyaret anında İl Emniyet Müdürü Fındık “ Yalova gelmekten çok  memnunum. Sizlerden ricam bir iş başaracaksak bunu her birlikte gerçekleştirmektir. Sizlere günün 24 saati makamım açıktır. Bir sorununuz olursa çekinmeden gelebilirsiniz.Yalova’dan bir şeyler başarmadan ayrılmak istemem. Bunda sizlerinde yardımınızı görmek isterim. Bir başarıyı yaşayacaksak birlikte bunu paylaşmalıyız. Ziyaretinizden çok mutlu oldum.” Dedi.

CHP İl Yönetim Kurulu ve Milletvekili Muharrem İnce’nin 2.ziyaret noktası Yalova İl Jandarma   Komutanlığı oldu. İl Jandarma Komutanı Albay Osman Yeşilöz tarafından karşılanan İnce ve Yönetim Kurulu İl Jandarma Komutanlığının şeref defterini yazdıktan sonra makam odasına geçti. Milletvekili Muharrem İnce burada da atanan Alb. Osman Yeşilöz’e İl Yönetimi ve şahsı adına Hayırlı Olsun dileklerinde bulunduktan sonra Yalova’nın ve Ülkenin genel durumu konusunda bilgilendirdi. Sohbetin en güzel anısı askerlikte yaşanılan anların paylaşılmasıydı.  Albay Osman Yeşilöz’de “CHP Milletvekili Muharrem İnce ve tüm yöneticilerle tanışmaktan çok memnun oldum. Yalova Marmara’nın strateji açısından en önemli ve en güzel bir ilidir. Buraya atanmaktan son derece memnunum. Birlikte Yalova’ya katkı sağlayacağımıza inanıyorum.” Dedi.