Çiftlikköy Belediyesi’ni ziyaret eden Ahmet Zenbilci, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Fettan Engin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kutalp Koyunoğlu, AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve Çiftlikköy Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın’ı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ve AK Partili Meclis Üyeleri karşıladı.

Aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam

Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Silpagar, Çiftlikköy Belediyesi tarafından yürütülen çeşitli projeler ve hizmetlere ilişkin Milletvekili Zenbilci’ye bilgiler verdi. 2014 yılından itibaren görev yılları arasında meclis üyeleri ile birlikte Çiftlikköy için birçok projeye imza attıklarını ve şehrin çeşitli sorunlarının çözümü noktasında büyük bir özveri ve gayretle çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Silpagar, Çiftlikköy’e arzulanan hizmetlerin kazandırılması için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Zenbilci, Silpagar’a çalışmalarında başarılar diledi

Zenbilci ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek AK Partili bir belediyenin şehre kazandırması gereken bütün projeleri sırasıyla gerçekleştirildiğini dile getirerek Silpagar’a çalışmalarında başarılar diledi. Milletvekili Zenbilci, Belediye Başkanı Silpagar nezdinde tüm meclis üyelerini de kutladı.

Silpagar daha sonra ziyaretin anısına Milletvekili Zenbilci’ye, Çiftlikköy sahilinin üç boyutlu tablosunu hediye etti.