2020 yılına sayılı günler kalırken, Yalova’nın önemli turistlik değerlerinden, Mirart Hotels ve Cafe Bistro, yılbaşı akşamı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için, geceye özel birçok hizmet için kolları sıvadı.

10 çeşit meze tabağı ile başlanacak olan yılbaşı menüsünde; ara sıcak, ana yemek (et veya tavuk), salata, tatlı, patlamış mısır, çerez, meyve tabağı gece çorbası ve farklı sürpriz sunumları olacak.

Fitöz, ‘‘Yol arkadaşlarımız işlerinde başarılılar’’

Geceye özel alkollü ve alkolsüz içeceklerin tercihe bağlı olduğunu söyleyen Fitöz; ‘’Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamada, sunumu yapacak yol arkadaşlarımız işlerinde başarılıdırlar. Asya ve Avrupalı misafirlerimize devamlı sunum yapan bir ekip ile çalışıyoruz. Yılbaşı gecesi de bu ekibimiz ile misafirlerimize hizmet vereceğiz.

Gece boyunca, İzmir, İstanbul ve Kuşadası’nda sahne alan, Yalova’da ilk defa sahne alacak olan; Grup 2 artı 1 ile canlı müzik ziyafetini, sevdiklerinizle, hoşça vakit geçirmeniz için yılbaşına özel bir program ile hazırız.

Yılbaşı Menüsünü, gün içinde yapacağımız hazırlıklarla yılbaşı gecesi misafirlerimize sunacağız. Bu geceye özel rakı servisiyle beraber, 10 çeşit meze ile hizmet vermeye başlayacağız. Ara sıcaklarımız, ana yemeklerimiz, tatlılarımız hepsi bu geceye özel sunumlardır. Türkiye’nin değişik bölgelerinin mezelerinden oluşuyor.’’

Fitöz; ‘’Misafirlerimize sürprizlerimiz ve çekilişlerimiz olacak’’

‘’Yılbaşı gecesi misafirlerimize sürprizlerimiz ve çekilişlerimiz olacak. Misafirlerimizin bizden ne gibi talepleri olduğunu, yılbaşı öncesi araştırdık. Misafirlerimizin bize geri bildirimleri oldu. Bu bildirim ile biz bu özel menüye karar kıldık. Daha çok arzu edilen, istenilen menü çalışmasında bulunduk. Misafirlerimizin istekleri bizim için önemli. Böyle bir menü altında yılbaşını tasarladık.’

Menümüzde yer almayan ama Mirart Hotels ve Cafe Bistro için yılbaşına istinaden müşterine sunacağı; yılbaşına özgü ateş yakılması, kestane ve mutfak şefimiz tarafından özel yılbaşı pastası ikramlarıyla, dolu dolu bir yılbaşı gecesini misafirlerimize yaşatmayı hedefliyoruz. Konseptimizde rakı olmamasına karışın gelen talepler doğrultusunda, sadece yılbaşına özel yapıyoruz. Mirart Hotels ve Cafe Bistro farkını Yalovalılara yaşatmaktır.’’

Fitöz, ‘’Yılbaşına istinaden gecenin misafirlerine yönelik çekilişimiz olacak’’

Rezervasyonlar için, 0226.8000455 numaralı telefondan yılbaşı gecesine yer ayırtman mümkün olduğunu söyleyen Mirart Hotels ve Cafe Bistro Genel Müdürü Furkan Fitöz; ‘’ Yılbaşına istinaden gecenin misafirlerine yönelik çekilişimiz olacak. Bir çifte bir gece Mirart Hotels’da konaklama, bir çifte bir gece akşam yemeği, bir çifte de masaj hediye edeceğiz.

Güzel, farkındalık yaratmak istiyor

Mirart Hotels Danışmanı Kezban Güzel, 1988’den bu yana turizm sektörün içinde. Sektör de iş hayatında; Turizm Otelcilik, Üniversite, Milli Eğitim Bakanlığında Program Koordinatörlüğü görevlerinde bulundu. Ulusal ve Uluslar arası projelerde yer aldı. Otellerde eğitmenlik yaptı.

Mirart Hotels ve Cafe Bistro’nun yılbaşı gecesine katılım gösteren tüm misafirlerine, Otizmli (Özel Çocukların) hazırladığı hediyelerden birer adet taktim edeceklerini söyleyen Özel, ‘’bu çocuklara olan duyarlılığı, yaptıkları el emekleri hediyeleriyle göstereceğiz.

Mirart Hotels ve Cafe Bistro olarak Sosyal Sorumluluk Projeleriyle, Özel Çocuklara (Otizm) dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak istiyoruz. Otizmli (Özel Çocuklar) hayatımızın bir parçasıdır. Biz yılbaşında Yalovalılarla olmak ve 2020’ye beraber girmek istiyoruz’’’ dedi.