5 Şubat 2020 Çarşamba günü saat, 09:00’da Yalova Valisi Muammer Erol’u, saat 10:00'da, Yalova Belediye Başkan Vekili Av. Cevdet Bekler’i ziyaret eden Başkan Nilgün Turan Haybek, Dilek Soley Ayhan Polat, Bahar Seven ve Tunahan Akkaya, öğleden sonra, saat 13:30'da Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, saat 14:30'da Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, saat 16:00'da Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ziyaret ettiler.

Mobbing Yalova İl Temsilcisi Nilgün Turan Hayberk ziyaretlerde, ‘‘Mobbing ile Mücadele Derneği olarak, müstakil bir Mobbing ile Mücadele Kanununun çıkarılmasının, ülkemiz ve insanımız adına önemli faydalar sağlayacağına inanıyoruz’’ dedi.

Hayberk, ‘’İLO tarafından imzalanan 190 sayılı işyerlerinde şiddet ve tacizi önlemeyi amaçlayan sözleşmenin ve tavsiye kararının ülkemiz tarafından onaylanması ve etkin bir biçimde uygulanması için açık çağrımızı tekrarlıyoruz’’ şeklinde görüşte bulundu.

4-10 Şubat Mobbing ile Mücadele Haftası Kutlamaları Programımız Kapsamında, Yalova Protokolünü ziyaret eden Mobbing Yalova İl Temsilcisi Nilgün Turan Hayber ve Yönetim Kurulu Üyeleri; 6 Şubat Perşembe Günü Yalova Baro Başkanlığına ziyaret yapacak.

7 Şubat Cuma Günü Saat 11.00 ile 14.00 Arası Uğur Mumcu Kültür Merkezinde stant açarak, Mobbing farkındalığını, el ilanları dağıtarak duyuracak.

8 Şubat Cumartesi Günü Saat 12. 00 İle 16. 00 arası ‘Yalova Mobbing’i Konuşuyor’ adlı serbest kürsü ile vatandaşları Mobbing hakkında bilgilendirilecek.

9 Şubat Pazar günü saat 17.00 İle 18.30 arası, Yalova Engelsiz Kafede ‘5 Çayında Mobbing ve Tuval Çalışmasında Renklerle Mobbing’ etkinliği düzenlenecek.

‘’Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliklere bekliyoruz’’ diyen Haybek, ‘’Mobbing’e duyarlı bir toplum olunması yolunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz’’ şeklinde konuştu.