Yalova İl Emniyet Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelen Müdür Hakan Fındık, basına son derece değer verdiğini belirtti.

ilde suçla ve suç odaklarıyla mücadelenin en katı şekilde süreceğini, Yalova'nın halkın huzur içinde yaşadığı daha güvenli bir il olacağını dile getiren Müdür Fındık, ”Basın benim için çok kıymetli. Aynı işi yaptığımızı düşünüyorum. Gün geldi biz basındaki arkadaşlarımızla beraber müdahalede bulunduk. Gün geldi beraber adam yakaladık. Gün geldi akşam oturup beraber yemek yedik. Bizim mesleğe en yakın grup basındır. O yüzden siz benim için çok kıymetlisiniz. Arkadaşlar ben sizlerle çalışıyorum. Siz bu ilin en güzide insanlarısınız. İlin kanaat önderlerisiniz. Yazdıklarınız insanlar tarafından okunuyor, dinleniyor. Her yazdığınız kelime toplumu yönlendirmede çok önemli. Siz toplum mimarlığı yapıyorsunuz. O Yüzden ben sizin kıymetinizi biliyorum. Biz Yalova’ya hizmet için buradayız. Sizde buradasınız, buranın ekmeğini yiyoruz. Doğru neyse hep beraber onu yapacağız. İki kurum falan değil ben sizi bizden görüyorum” dedi.

Biz mesai arkadaşıyız diyen Müdür Fındık, Yalova Emniyet Müdürlüğüne daha modern bir emniyet binası kazandırmak istediklerini de belirtti. Müdür Fındık, “Bursa yolu üzerinde 30 dönümlük bir arazimiz var. Bu arazi üzerinde Yalova'ya yakışan tüm birimleri tek noktada toplayan modern bir il emniyet müdürlüğü binası yapmak istiyoruz. Bu konuda bakanlık nezdinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda Mayıs, Haziran gibi somut bir ilerleme kaydedeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Basının bir odası olmalı

Müdür Fındık, Yalova Emniyet Müdürlüğüne kazandırmak istediklerini modern emniyet binasında basına ait bir odanın bulunması gerektiğini vurguladı. Müdür Hakan Fındık, “İl Emniyet Binasında kesinlikle sizin bir odanız olsun istiyorum. Sizin orada üç beş bilgisayarınızın olduğu, oturduğunuz, sabah gelipte bizimde çay içtiğimiz, ortak konuştuğumuz, selamlaştığımız, soğukta orada burada beklemeyeceğiniz bir yer olsun istiyorum. Buraya bir il emniyet binası yapacağım ve içinde de mutlaka sizin yeriniz olacak.  Olmakta zorunda” dedi. Haber: Sezgin Altınel