Cuma ve Cumartesi olmak üzere iki gün süren tanıtım standı etkinliğine vatandaşlardan büyük ilgi vardı. Sosyal mesafe kuralına uyularak gerçekleştirilen etkinlikte standa uğrayan vatandaşlar, Yeniden Refah Partisi ve parti projeleri hakkında Müjdeci tarafından bilgilendirildi.

Müjdeci, etkinlik sonrası resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Milletimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. 2 gün süren tanıtım standımızı bugün sonlandırdık. Tutmadığımız el, derdini dinlemediğimiz hiç kimse kalmayacak. Yeniden Refah gelecek, yüzler gülecek!" dedi.

Ayrıca kendisine yöneltilen, "Bu stant, Çankırı'daki ikinci tanıtım standınız, bu organizasyonlardan bir geri dönüş alıyor musunuz? Yeni kurulan iki parti daha var size rakip olabilirler mi?" sorularını şöyle yanıtladı:

"Biz Yeniden Refah Partisi olarak Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık. Çankırı'da iki bin, Türkiye genelinde ise 250 bini aşkın üyemiz bulunuyor. Bu etkinlikler ve yaptığımız ziyaretlerdeki izlenimlerimiz bize gösteriyor ki; vatandaşlar Yeniden Refah'tan umutlu. Vatandaşlarımız, bizleri sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ediyorlar ve Milli Görüş çatısı altına girmek için partimize üye oluyorlar. Ayrıca Yargıtay kararına göre seçime katılma hakkına sahip olan 15 partiden biri de Yeniden Refah Partimiz. Bizi ısrarla görmezden gelen medya, teşkilatlanma çalışmaları noktasında sınıfta kalmış olan diğer partilerden gelecek bekliyor ve bu partilerden deva umuyor. Bu partiler, yarın seçim olsa Yargıtay kararına göre seçime katılabilecek partiler arasında yer almıyor. Ama bir de bakıyoruz ki malum medya, bu partileri sabah akşam parlatıyor. Özellikle altını çizerek söylüyorum ki; ne Davutoğlu'nda gelecek var! Ne de Babacan'da deva var! Bizi diğer oluşumlarla, diğer partilerle bir tutmak son derece yanlış; çünkü Yeniden Refah Partisi genç ve dinamik bir oluşum. Partimizin genç bir kadrosu olmasının yanı sıra 50 yıllık da bir geçmişi var. Gelecek 'Refah'ta!"