Yalova Belediyesi tarafından yapılan iftarların 5.’si Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde gerçekleştirildi. Giresunlular Derneği içerisinde ve bahçesinde düzenlenen iftar programına Mustafa Kemal Paşa Mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Orucunu açmadan önce tüm masaları eşi Dilek Akdeniz Salman ile birlikte dolaşan Başkan Salman, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek hayırlı iftarlar dileğinde bulundu.

 

Salman ‘’Ramazan Ayı birlik, beraberlik ve bereket ayıdır’’

Duaların okunmasının ardından vatandaşlara seslenen Başkan Salman, “Ramazan ayı birlik, beraberlik ve bereket ayıdır. Gün aşırı olarak bir mahallemizde iftar sofraları kurarak sizlerle bir araya geliyoruz. Kardeşlik ve sevgi bağlarının güçlendiği sofralarda bizlerle birlikte olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İftar programının sonunda, Yalova Belediyesi tarafından çocuklar için Karagöz Hacivat gölge oyunu sergilendi.  

 

6.’cı iftar İsmetpaşa Mahallesi Çömlek Mevkiinde

Yalova Belediyesi’nin organize ettiği mahalle iftarlarının 6.’sı, İsmetpaşa Mahallesinde gerçekleştirilecek. Bir sonraki iftar programının İsmetpaşa Mahallesi Çömlek Mevkiinde gerçekleştirileceğini belirten Başkan Salman, tüm mahalle sakinlerini iftar programına davet etti.