İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ”Hedef Olma, Hedefsiz Kalma” projesi kapsamında, madde kullanımı ve bağımlılığı ile ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek , gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamu oyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında “Narkotim Eğitim Tır”ı, Yalova 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan törenle ziyarete açıldı.

Açılış Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, İl Protokolü ve vatandaşların katılımıyla  gerçekleştirildi.

Tüm gençler, anne babalar, eğitimciler ve halkımız 26-30 Eylül tarihleri arasında 5 gün süre ile Narkotim Eğitim Tırını ziyaret edebilirler.   

 40 m2lik modern bir eğitim salonu içeren narkotim eğitim tırı, madde kullanımı fiziksel, psikolojik ve sosyal etkileri hakkında ayrıntılı bilgilerin yer aldığı eğitim programları içeriyor.  Programlar, dokunmatik ekran teknolojilerine özgü yazılımlarla desteklenerek web siteleri ve sosyal ağlar içinde de erişime uygun hale getiriliyor.