Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Teknik Takip Analiz ve Değerlendirme Büro Amirliği ile Narkotim Ekipleri tarafından; sokak düzeyinde torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına, çevre illerden Yalova’ya uyuşturucu madde getireceği ve satışı yapacakları tespit edilen şahıslara ve şok baskın yapıldı.

Arama, Zeytin eşliğinde yapıldı

Ekipler tarafından sokak düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı tespit edilen Ş.A. isimli şüpheli şahsın ikametgahına düzenlenen planlı operasyon, Şube Müdürlüğü Narkotik Maddeler

Yapılan armalarda; 15 Gram Metamfetamin Maddesi, 11,65 gram esrar maddesi, 6,54 gram sentetik kannabinoid maddesi, 16 adet sentetik ecza grubu tablet hap, 4 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat, 5 adet namlusu açık tabanca, 16 adet 9 mm çapında mermi, 19 adet 7,65 çapında mermi, 20 adet bilye atar mermi, 13 adet kartuş, 64 adet çeşitli çap ve model tabanca mermileri ele geçirildi.

Ekip görevlerince gözaltına alınan Ş.A. isimli şüpheli şahıs, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçları ile ilgili olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu Madde Getiren ve Satışı Yapacak olan iki şüpheli yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Planlı Operasyonlar kapsamında; çevre illerden Yalova’ya Uyuşturucu Madde Getireceği ve Satışı Yapacakları tespit edilen 77... Plakalı Araç ve içerisinde bulunan N.K. ile B.K. isimli şüpheli şahısları, Bursa-Yalova Kara yolu güzergâhında ekip görevlileri tarafından durdurularak gözaltına aldı.

Şube Müdürlüğü Narkotik Maddeler Arama Köpeği Zeytin eşliğinde yapılan armalarda 77… Plakalı Araç ve içerisinde bulunan şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; Aracın arka koltuk kısmı ile ön koltuk ara kısmında çocuk çantası içerisinde saklanmış olarak; 2250 Adet Sentetik Ecza Grubu Tablet Hap ele geçirildi.

Şube Müdürlüğü ekip görevlileri tarafından yakalanarak göz altına alınan N.K. ve B.K hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan işlem yapılarak, adli makamlara sevk edildi.

Esrar, Metamfetamin, Hap, Tabanca, Fişek ile yakalandılar  

Ekip görevlileri tarafından sokak düzeyinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı değerlendirilen D.S. ve G.D. isimli şüpheli şahıslara yönelik şok baskın gerçekleştiren güvenlik güçleri, araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; 2.13 Gram Esrar Maddesi, 0.26 Gram Metamfetamin Maddesi, 14 Adet Sentetik Ecza Grubu Tablet Hap, 1 Adet 9 mm Çapında Tabanca,15 Adet 9 mm Çapında Fişek, 6 Adet 7,65 mm Çapında Fişek ele geçirdi.

Ekip görevlileri tarafından gözaltına alınan D.S ve G.D şüpheli şahıslar Şube Müdürlüğü tarafından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan düzenlenen işlemler sonrası adli makamlara sevk edildiler.

Yalova’da DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı Yalova’da DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı

Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yasal işlem yapıldı

Ayrıca; 34...Plaka Sayılı Araç ve sürücüsü S.Ş. isimli şahıs üzerinde yapılan aramada; 12.91 Gram Esrar Maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında; Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurmak suçundan yasal işlem gerçekleştirildi