Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü teknik takip analiz ve değerlendirme büro amirliği ile Narkotim ekipleri tarafından yapılan planlı operasyonlar ve şok baskınlarda; 21.04.2022 günü gece saatlerinde ekip görevlileri tarafından İstanbul İlinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi, ilimiz üzerinden çevre illere sevk ederek Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptığı ve birbiriyle irtibatlı birlikte hareket ettikleri değerlendirilen 16 plaka sayılı araç ve sürücüsü Yalova’da yol güzergâhında durdurularak, araç sürücüsü E.E. isimli şüpheli şahıs irtibatlı olduğu değerlendirilen diğer 16 plaka sayılı araç sürücüsüne telefonla hızlı ve telaşlı vaziyette; “POLİS BİZİ DURDURDU, GELME!” demesi üzerine araç sürücüsü ve araçta bulunan N.K. isimli şahıslar ekip görevlilerimiz tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmışlardı. Narkotim ekip görevlileri, yol güzergâhı yakın çevre arama ve taraması başlattı.  

Altınova’da, 1 kilo 950 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi

Minibüs durakları yeniden düzenleniyor Minibüs durakları yeniden düzenleniyor

Yalova’nın Altınova ilçe girişinde; 16 plaka sayılı aracın park halinde ve diğer araca yaklaşık 1 km. mesafede beklediği görülüp Anlık ŞOK BASKIN şeklinde müdahale ile araç sürücüsü F.Y. yakalanarak etkisiz hale getirildi. Ekip görevlileri tarafından araçta yapılan aramada; 1 kilo 950 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Ekip görelilerimizce yakalanarak gözaltına alınan E.E. F.Y. ile N.K. isimli şüpheli şahıslar haklarında düzenlenen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Narkotik maddeler arama köpeğe Gölge iş başında 

22.04.2022 günü gece saatlerinde Yalova’ya yönelik uyuşturucu madde sevkiyatı yapabileceği değerlendirilen şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik aralıksız olarak sürdürülen yol kontrolleri ve anlık ŞOK BASKIN şeklinde gerçekleştirilen çalışmalarda; İlde yol güzergâhında durumundan şüphe üzerine durdurulan 16 plaka sayılı araç ve araçta bulunan; C.T. ile R.A. isimli şahısların, panik ve birbiriyle çelişkili tutarsız beyanları üzerine araç ve şüpheli şahıslar üzerinde yapılan aramalarda; Narkotik maddeler arama köpeğe Gölge’nin araç torpido kısmına tepki vermesi üzerine, yapılan aramalarda araç torpido iç kısmına yemek poşetleri içerisinde zulalanmış vaziyette; 422,38 Gram Metamfetamin Maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekiplerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alınan C.T. ile R.A. isimli şüpheli şahıslar haklarında düzenlenen Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ile ilgili olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

E.E. isimli şahıs, 4 Adet ruhsatsız silahla yakalandı

Yalova’nın Altınova İlçe girişinde emniyet ekipleri tarafından yapılan yol kontrolleri ve anlık ‘ŞOK BASKIN’ şeklinde gerçekleştirilen bir başka çalışma da; 45…plaka sayılı araç ve sürücüsü E.E. isimli şahıs durdurularak, yapılan aramalarda; 3 Adet 9 mm çapında tabanca, 1 Adet 7.65 çapında tabanca olmak üzere toplamda 4 Adet Ruhsatsız Silah ele geçirildi. Şahıs hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçundan işlem gerçekleştirilerek adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz tarafından UYUŞTURUCU BİR İNSANLIK SUÇUDUR Parolasıyla halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların 7/24 zaman mefhumu gözetmeksizin aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.