Negmar ile Yalova Valiliği – İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen protokolle Yalova ili, Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde Negmar Grup tarafından ortaokul binası yaptırılacak. Okul yaptırma protokolü Tavşanlı Liman’ında Hamidiye feribotunda düzenlenen törenle imzalandı. İmza törenine Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Altınova İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Yalova Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Cebeci, AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, Orman İşletme Müdürü Murat Kolçak, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri ve il protokolünden isimler de katıldı.

Koç, “Eğitime katkımız sürecek”

Negmar’a tahsis edilen arsa üzerine yapılacak. Protokol töreninde bir konuşma yapan Negmar Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Koç, Türkiye’deki eğitim kalitesinin arttırılması amacıyla desteklerini uzun süredir devam ettirdiklerini söyledi. Koç, “Türkiye’de eğitime dokunmanın, öğrencilerin ruhuna can veren okulların çok daha güzel ve yaşanabilir mekanlar haline getirilmesine katkıda bulunmaktan, bu işin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ekonomik ve konforlu yolculuk

İstanbul’dan Yalova, İzmir, Muğla, Aydın, Bursa, Balıkesir, Eskişehir, Antalya gibi istikametlere seyahat edecek olan İstanbullular ile söz konusu güzergahlardan İstanbul ve Trakya yönüne gidecek olan sürücülerin ağırlıklı olarak tercih ettiği Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) feribot hattında ekonomik, hızlı ve konforlu taşımacılık yapan Negmar, kısıtlamalar süresince de seferlerine aralıksız olarak devam etti. Şehit yakınları ve gaziler araçlarıyla birlikte ücretsiz, otomobil sürücüleri ise gidiş dönüş 200 TL’ye konforlu bir şekilde seyahat edebiliyor. Negmar’ın feribot taşımacılığı hizmeti vermeye başladığı 2013 yılından bu yana bu hatta getirdiği rekabetle vatandaşların cebine 1 Milyar TL’nin üzerinde katkı sağladı. Negmar, 40 dakikalık yolculuğu 25-30 dakikaya indiren hızlı feribotlarıyla hizmet verdiği güzergahta Kredi Kartı gibi ödeme kolaylığı sağlayan seçenekleri yolcularına sunan ilk firma oldu.