AK Parti Yalova İl Başkanlığı sosyal medya üzerinden, “Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu yolda “Gönül Belediyeciliği” anlayışı ile millete hizmet yolunda İl Başkanlığımızın görüşü ve Genel Merkezimizin kararı ile Tavşanlı Belde Belediye Başkanı Mücahit Kaçar partimize katılım sağlamıştır” notunu paylaştı. 

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan basın açıklamasında, "Bilindiği üzere partimiz 19 Yıldır yerel yönetimler ve belediyecilik anlamında ülkemizde çıtayı her daim üst seviyelere taşımıştır. AK Parti, millete hizmet ve yatırım anlayışı ile ülkemizde, şehrimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizde belediyecilik anlamında farkını her zaman ortaya koymuştur.
 
İçinde bulunduğumuz süreçte AK Parti Belediyelerinin farkı vatandaşımız tarafından daha net görülmeye başlanmıştır. AK Parti Yalova İl Başkanlığı olarak İl Başkanımız Muğlim Bağatar, İl yönetim kurulu üyelerimiz,Milletvekillerimiz Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’unda görüşleri ile Altınova İlçesi Tavşanlı Belde Belediyesinin önceden olduğu gibi önümüzdeki dönemde de hizmet ve yatırımlarla gelişmesi ve büyümesi noktasında karar alınmıştır.
 
Bu bağlamda Tavşanlı Belde Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, İl Başkanlığımızın ve Milletvekillerimizin istişareleri ile AK Parti Genel Merkezimizin takdirleri doğrultusunda partimize katılım sağlamıştır. Önümüzdeki dönemde hizmet ve yatırım noktasında Tavşanlının AK Parti Dönemlerinde olduğu gibi gelişerek, büyüyeceğine inanıyoruz, Tavşanlı Beldemize hayırlı ve uğurlu olsun" denildi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’a AK Parti rozetini AK Parti Yalova Millet Vekili Ahmet Büyükgümüş taktı.