Karizma AVM içerisinde Yalova Belediyesi’ne ait 3. katta bulunan alanlar, Aralık ayı Belediye Meclis Toplantısında 25 yıllığına Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği’ne tahsis edilmişti. Oda Başkanları ve yöneticileri meclis toplantısı sonrasında Başkan Vefa Salman’ı makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Esnafımızın yanındayız

“Esnafımız bundan yıllar önce kendisi için yapılan alandan, kentimizin kalkınmasına fayda sağlayacak olan üniversitenin gelişmesi için feragat etmişti” diyenBaşkan Salman; “Yeni kurulan ve acil şekilde yapılanması gereken Yalova Üniversitesi için esnaf odalarımız, büyük bir özveri göstererek kendi haklarını üniversitenin kullanımına tahsis ettiler. Yalova Belediyesi olarak geçmişte kendilerine verilen hakkı, sözü almış olduğumuz meclis kararıyla yerine getirdik. Karizma AVM içerisinde belediyemize ait olan ve şuan üniversitenin kullanımında olan alanları esnafımıza tahsis ettik. Yalova için anlayış gösteren, tercihini kentimizden yana, üniversiteden yana kullanan tüm yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman kentimizin ve esnafımızın faydasına olan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür

Belirli periyotlarda ve ihtiyaç duydukları her an Belediye Başkanı Vefa Salman ile bir araya gelip istişarede bulunduklarını belirten Odalar Birliği Başkanı Hüseyin Çetin; “Her sorunumuzu, talebimizi içtenlikle dinleyip, çözüme kavuşturmak için çaba gösteren bir yönetim var. Esnafa verilen bu yer bizim değil, Yalova’nın, Yalova esnafının yeridir. Belediye Başkanımız Vefa Salman’a ve belediye meclis üyelerimize tüm esnafımız adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.