Altınova ilçesinde bulunan toplam 24 okulda;  4 bin öğrenci, 262 öğretmen ve okul yöneticisi bir eğitim-öğretim yılını daha tamamladı. Altınova’da 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı karne töreni ilçedeki okullarda ayrı ayrı düzenlendi. Öğrenciler karnelerini ilçe protokolünün elinden aldı.

Konteyner kentte kapsamlı temizlik Konteyner kentte kapsamlı temizlik

Karne sevincine ortak oldular

2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı karne törenine; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Yurt ve Metin Bülbül, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe protokolü ve veliler öğrencilerin karne sevincine ortak oldular.

“Biz her zaman yanındayız”

Karne dağıtımında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Zor bir dönemin geride kaldığını ifade ederek, “Her şeyimiz, kıymetli çocuklarımızın bugün karne heyecanına ortak olduk. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Salgının ardından yeniden yüz yüze başlayan bir eğitim öğretim yılı oldu. Önünüzde uzun bir hayat ve her şeyin telafisi var. Biz her zaman yanındayız” diye konuştu