Yalova’nın Kadıköy beldesinde 2018’de faaliyete başlayan Yalova Özel Uzmanlar Koleji ek binası hızla yükseliyor!

Sadece ilimizde değil tüm ülkede akademik ve bilimsel başarılarıyla ''Uzmanlar Koleji kısa sürede Yalova’da marka bir eğitim kurumu oldu.''

Eğitimin nasıl da doğru yapılacağını göstermek üzere yola çıkan ‘Uzmanlar Koleji’ yönetim kurulu; “hayalimizi bundan 4 yıl önce gerçekleştirdik. “Şeklinde ifade etti.

“Başarı, büyümeyi getirir. Büyüme, değişim demektir diyen Uzmanlar; “yeni ilkokul binamızı 2023/2024 eğitim-öğretim yılına 20 dersliği, atölyeleri, yemekhane ve oyun salonları, yerden ısıtmalı özel havalandırmalı son sistem antibakteriyel araç-gereçler, ayakkabısız sınıfları, son sistem akıllı tahtaları, ergonomik masa-sandalyeleri ve daha birçok sürpriz alanlarıyla çocuklarımız layık olduğu şekilde eğitim-öğretim göreceklerdir” Dedi.

Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu, Anadolu ve Fen Liseleriyle bugün 960 öğrencisi ve 160 personeliyle var olan binasına sığmayan Uzmanlar Koleji önümüzdeki eğitim öğretim yılına yeni ilkokul binasıyla hazır!

Önümüzdeki yıl ek bina ile birlikte toplamda 1300 öğrenciye hizmet verecek Uzmanlar Koleji yönetimine, başarılar diliyoruz.

Balıkadamlar Kulübü’ne görkemli açılış Balıkadamlar Kulübü’ne görkemli açılış