Opr. Dr. Çağrı Tiryaki, Kızılay Tıp Merkezi –Kasımpaşa/İstanbul, Kızılay Tıp Merkezi –Kasımpaşa/İstanbul, Doğruca Köy Sağlık Ocağı – Bandırma/Balıkesir, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği, Çorlu Asker Hastanesi –Çorlu/Tekirdağ (Askerlik Hizmeti), Pervari Devlet Hastanesi –Pervari/Siirt (Mecburi Hizmet), Özel Kocaeli Acıbadem Hastanesi, S.B.Ü. Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi kliniğinde görev yaptı.

Opr. Dr. Çağrı Tiryaki’nin uzmanlık alanları; Obezite Cerrahisi, Kanser Cerrahisi, Reflü Cerrahisi, Safra kesesi karaciğer Cerrahisi, Pankreas hastalıkları, Tiroid Cerrahisi (guatr), Kasık fıtıkları, Hemoroid, kıl dönmesi ve peranal fistülde lazer ablasyon tedavileri.

Opr. Dr. Çağrı Tiryaki kimdir?

1979 yılında Dikili’de doğan Opr. Dr. Çağrı Tiryaki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ve Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Kliniği mezunu. Eğitim alanında, staj ve görev yaptığı kurumlarda uyguladığı başarılı tedavileri ile güven kazanan Tiryaki, Özel Atakent Hastanesi’nde 11/08/2020 tarihi itibari ile hasta kabulü yapmaya başladı. Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Çağrı Tiryaki hafta içi her gün sabah saat 08:30'dan akşam 17:30'a kadar, cumartesi günleri ise saat 15:00'a kadar hizmet verecek.