Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi yasemin Oral, Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, buradaki çok özel çocuklarla bir araya geldiler. Dernek Başkanı Erdem Çoşkuner, Otistik ve zihnî engeli olan çocukların sporla hayata tutunmalarını amaçladıklarını söyledi.

“Her fırsatta bir aradayız”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi yasemin Oral, Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, kulüp yöneticileri, eğitmenler, veliler ve öğrencilerle bir araya geldiler. Her fırsatta bu özel çocuklarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Oral, “Çocuklarımız, ailelerimiz neredeyse biz her zaman oradayız. Altınova Özel Eğitim Spor Kulübünü ziyaret edip değerli öğretmenlerimiz ve çocuklarımıza keyifli bir sohbet gerçekleştirdik” ded.

“Hayata tutulmalarını istiyoruz”

Otistik ve zihnî engeli olan çocukların sporla hayata tutunmalarını istediklerini ifade eden Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü Başkanı Erdem Çoşkuner, “7 yıllık bir kulüp olmamıza rağmen kısa zamanda önemli başarılar elde ettik. Sporcularımıza 8 yaşında itibaren lisans çıkartabiliyoruz. Zihinsel, mental ve otistik bireylerin spor organizasyonlarıyla, bedensel ve sosyal kazanımlarına katkıda bulunmayı amaçlayan spor kulübümüz, gönüllülük esasına dayalı sosyal bir organizasyondur” diye konuştu.

Becan’dan acı rapor: Suça sürüklenen çocuk 1 milyonu geçti Becan’dan acı rapor: Suça sürüklenen çocuk 1 milyonu geçti