Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve parti yöneticileri, Altınova Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

“Görüşlerini mutlaka alırız”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti Altınova İlçe yöneticileri, İl Genel Meclis üyeleri Ali Çorbacı ve Resul Çiftçi, Altınova Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği ile Altınova Anadolu Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Altınova'nın kültürel ve ekonomik zenginliğinin güzel temsilcileri Erzurum ve Trabzonlular Derneklerinin değerli yönetimi ve üyeleriyle bir araya gelmenin keyfini yaşadıklarını ifade eden Başkan Oral, “Sivil toplum kuruluşları bizim için çok önemli. Yaptığımız çalışmalarda STK’ların görüşlerini mutlaka alırız. Trabzonlular ve Erzurumlular derneklerimiz de ilçemizin en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor. Tüm dernek yöneticilerine, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.