Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen Yaşlılar Haftası’nı kutladılar.
“En değerli insanlarımızdır”
Başkan Oral’ın mesajı şöyle: “ Her insan için değişik anlam ve önemini ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşıyan en değerli insanlarımızdır. Yaşlılarımızın sorunlarını anlamak, onların yaşamlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda sürdürmelerini sağlamak tüm toplumun görevidir. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz.
“Bir gün herkes yaşlanacak”
Minnet borcu olduğumuz yaşlılarımızın bu anlamlı haftasını kutlar, ellerinden öper, sağlıklı olarak daha nice uzun ömürler dilerim. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır.”

Minibüs durakları yeniden düzenleniyor Minibüs durakları yeniden düzenleniyor