Kaza, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Kılıç kavşağında, 13 Mart 2018 Salı günü saat 10:50 civarında 2. Viyadükte meydana geldi. Sürücüsü belli olmayan 16 K 0301 plakalı otomobil Otoyol üzerinde, iddialara göre ters şeritte ilerlediği sırada, Yalova ilinden Bursa’ya doğru gitmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 34 KR 8707 plakalı bir başka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, ters şeritte ilerleyen otomobil alev aldı. Araç içinde sıkışan 1945 doğumlu N.A. ve 1947 doğumlu G.A. otomobilde feci şekilde yanarak can verdi. Diğer otomobilde bulunan Osman Ataş 42, Emine Ataş 42 ve çocukları Yusuf Buğra Ataş 6,kazayı yaralı olarak atlattılar ve Yalova devlet hastanesinde müşahede altına alındılar.

Yaralılar ambulansla Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşanan üzücü kazadan dolayıotoyolda Bursa istikametinde, trafik kontrollü sağlanmaya çalışıldı.

Kaza yerine gelen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, yanan araçta incelemedebulundular. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. Ekipler yanarak ölen şahısların kimliklerini belirlemeye çalışıyor. 

Haber: Ayhan Polat