Yalova Özdilek’te gerçekleşen etkinlikte gazetecileri, İşletme Müdürü Abrek Öz, İşletme Müdür Yardımcısı Abdurrahman Sevinç, Pazarlama ve Halkla İlişkiler Uzmanı Burcu Gücen karşıladı. Etkinlik kahvaltı ile başladı. Kahvaltı sonrası İşletme Müdürü Öz, Yalova halkına en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız diyerek Yalova olarak yaptıkları etkinlikler, kadro değişiklikleri anlatarak gazetecilere etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek gazeteciler gününü kutladı. İşletme Müdür Yardımcısı Sevinç, Yalova Özdilek’te 6 aydır görev aldığını anlatarak Yalova’ya karşı güzel dileklerini iletti. Sevinç, gazeteciler gününü kutladığını dile getirerek etkinliğe katılan gazetecilere teşekkür etti.

Etkinliğe katılım sağlayan gazeteciler Sayın Abrek Öz ve Sayın Abdurrahman Sevinç’e bugüne özel böyle bir etkinlik düzenledikleri için teşekkürlerini iletti.

Etkinlik sonrası gazeteciler ve Özdilek Yönetimi ile fotoğraf çekimi gerçekleştirilirken, gazeteciler için hazırlanan hediyeler verilerek etkinlik sonlandırdı.