Yeni eğitim öğretim haftasıyla başlayan ve tüm sezon devam eden kırtasiye alışverişlerinde özel kampanyalar ve taksit imkanları, binlerce kırtasiye ürününde kullanıcılarını bekliyor.

26 Ağustos-13 Eylül 2021 tarihleri arasında ayrıca Özdileklerden tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri kırtasiye ve kitap alışverişlerine 25 TL indirim kuponu da hediye olarak veriliyor. Kazanılan indirim kuponları ise 30 Eylül 2021 tarihine kadar yine kırtasiye ve kitap alışverişlerinde kullanılabiliyor.

Kaliteli ürün güvenli alışveriş

Eğitim öğretim dönemiyle beraber kırtasiye ihtiyaç listelerini tamamlamak için en güvenli noktalardan biri olan Özdileklerde, a’dan z’ye tüm kırtasiye ürünlerine ulaşılabiliyor. Güvenli ve sağlıklı bir alışveriş için maske, mesafe ve temizlik kurallarına yüksek önemle dikkat edilen Özdilek mağazalarında, tüm kırtasiye reyonlarında taze hava beslemesi, havalandırma sistemlerinde sürekli ve artırılmış olarak yapılıyor.

Ürünlerde sağlığı tehdit eden unsurlar yer almıyor

Çocuklar için en yeni kırtasiye ürünlerinin özel indirimler ve fırsatlarla beğeniye sunulduğu şubelerde, defter çeşitlerinden boyama setlerine, kalem, silgi ve kalemtıraş çeşitlerinden okul çantalarına ve lisanslı kırtasiye ürünlerinden beslenme çantalarına kadar tüm ürünler, markaların en yeni ve en güzel ürünleriyle Özdilek reyonlarındaki yerini alıyor.

Bilinçli ebeveynlerin oldukça titiz davrandığı ürün tercihi konusunda Özdilek’ten alınacak kırtasiye ürünlerinin hiçbirinde azo boyar madde, fitalat, ağır metaller, nikel, alerjen ve kanserojen boyar maddeler, PAH ile formaldehit gibi insan sağlığını tehdit eden unsurlara yer verilmiyor.

Kırtasiye alışverişleri, özdilekteyim.com ile evlerde

Özdilek’in çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da da kaliteli ve güvenli kırtasiye malzemeleri, konforlu okul çantaları, lisanslı ürünler ve kalem çantaları gibi pek çok ürün, kullanıcıların beğenisine sunuluyor.