Geniş bir katılım ile gerçekleşen kutlamada Özel Atakent Hastanesi Genel Müdürü Yaşar Genç, Genel Müdür Yardımcısı Özcan Geçkin, Başhekim Opr. Dr. Gürler Kale ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Pınar Özevcimli bulundu. Tüm hemşirelerin Hemşireler Haftasını kutlayan Özel Atakent Hastanesi Genel Müdürü Yaşar Genç, “Özveri, gayret, sevgi ile yaptığınız hemşirelik mesleği sağlık hizmetinin vazgeçilmezidir. Tüm hemşirelerimizin Hemşireler Haftasını kutlarım” diye belirtti.

Hemşirelik mesleğinin değer ve önemine vurgu yapan Özel Atakent Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Pınar Özevcimli, “Bilim, akıl ve etik bakış açısıyla profesyonel hasta bakım sürecinde hemşirelik, öncü bir ses olmaya devam edecek” diye belirterek hemşireler haftasını kutladı.

Kutlamada, başarılı çalışmaları ile öne çıkan tüm birimler başarı ödülü ile onurlandırıldı. Canlı müzik eşliğinde devam eden organizasyonda günün anlam ve önemini birlikte hatırlayan tüm hemşireler ve sağlık çalışanları, kutlama pastasını hep birlikte kesti.

Altınova’da kaçak midye baskını: 1 ton 150 kilo yakalandı Altınova’da kaçak midye baskını: 1 ton 150 kilo yakalandı