24 Aralık 2021 Cuma günü Yalova Belediyesi Raif Dinçkök Kültür Merkezinde yapılacak olan Yalova Kent Konseyi Başkan ve Yürütme Kurulu Seçiminde, Yürütme Kurulu Üyeliğine aday olduğunu açıklayan Özer; “Üretmeyi, sorunlar karşısında bahane ve şikâyet etmenin ötesinde elimi taşın altına koyarak çözüm odaklı çalışmayı her zaman sevmişimdir.

Gençlerle birlikte hareket ederek; kültürel, sosyal, akademik ve manevi eğitimler düzenlemeyi, yeni bilgiler öğretip aynı zamanda öğrenmeyi de hiçbir zaman bırakmadım.

Üniversite döneminden bu zamana kadar uluslararası ve ulusal projelere imza atarak, bulunduğum yere katkı sağlamak adına yine gençlerle birlikte birçok iş yaptım.

Hayatın her alanında yer alıp, en iyi şekilde çalışmayı kendime düstur edindim.

Mücadele ettim, öğrendim, naçizane bildiklerimi aktarmaya çalıştım.

Zamanın çok önemli olduğuna, bir saniyenin bile boşa gitmemesi gerektiğine olan inancımla hala aktif olarak memleketim için çalışmaya devam ediyorum.

Gücünü makamdan alan değil, makama değer katanlardan olmayı tercih ediyorum.

Kendilerine değer verdiğim Saygıdeğer Büyüklerimin talebi ve görüşleri doğrultusunda, Yalova’ya daha iyi hizmet verebilmek, genç ve yetişkinleri ortak platformda buluşturarak inovatif adımlar atmak adına Yalova Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği’ne adaylığımı açıklıyorum.

Bu yolda beni yalnız bırakmayacağınıza olan inancımla sizlerin desteğini talep ediyorum. Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.” Dedi.