Ülkenin ve Milletin bekası için 24 Haziran seçimlerinden çıkacak sonucun çok önemli olduğunu belirten İl Başkanı İl Başkanı Öztabak, “Milletvekili Adaylarımız Ahmet Büyükgümüş, Meliha Akyol, Hasan Özçelik ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyor, 24 Haziran seçimlerin önemini anlatmaya çalışıyoruz. Ancak görüyoruz ki vatandaşlarımız bizden daha bilinçliler ve 24 Haziran seçimlerinin önemini çok iyi kavramış durumdalar. Hem AK Parti’ye hem de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteklerinin tam olduğunu ifade ediyorlar. Bizde onlardan oy ile birlikte desteklerinin artarak devam etmesini istiyoruz. Çünkü bu seçimler sadece Türkiye’nin değil tüm insanlığın seçimi olacaktır. Bu seçimlerde Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vererek mecliste de AK Parti grubunun büyük çoğunluğunu elde etmesini sağlamamız gerekiyor ki Cumhurbaşkanımız yeni sistem ile icraatlarını en iyi şekilde yapabilsin. Türkiye’nin hem içerde hem dışarıda bugünlerde çok güçlü olması gerekiyor. Dış siyasette ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Türkiye için yapılan çalışmaları görüyoruz. Sahur vaktinde bile dolar yükselmeye devam ediyor. Türkiye’de her şey yolunda iken yatırımlar devam ederken, ekonomi yolunda giderken dövizin yükselmesi bize dışarıdan ne kadar büyük bir baskının olduğunu gösteriyor. Onun için ülke olarak dış mihraklara karşı topyekûn mücadele vermemiz gerekiyor. Bunu da 24 Haziranda sandıkta gerçekleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.

‘’25 Haziran sabahına huzurlu başlayacağız’’

Başkan Öztabak, “2002 yılı öncesini hatırlamak bizlere gerçekten çok ağır geliyor. Çekilen çileleri, uzun tüp, ekmek, ilaç kuyruklarını, sefalet ve fakirliği hatırladığımız zaman bu günlere kolay kolay gelinmediğini farketmemek elde değil. Ben şuna inanıyorum, 25 Haziran sabahına huzurla başlayacağız. Çünkü halkımız biliyor ki ne olursa olsun sözünü verdiği icraatı yapan tek partinin AK Parti olduğunu. AK Parti hiçbir zaman doğu-batı ayırımı gözetmeden her yere hizmet götürmeyi başarmıştır. Bizlerde bu cesaretle elimiz dolu bir şekilde seçmenlerimize giderek desteklerini talep ediyoruz. Çünkü AK Parti hükümetlerinin yediden yetmişe herkese mutlaka yapmış olduğu bir icraatı bulunmaktadır”.

‘’AK Partiye desteğimizi eksik etmemeliyiz’’

İl Başkanı Öztabak, “AK Parti ailesi olarak seçim çalışmalarına büyük bir renk ve heyecan katma telaşında; gençlerimizden başladıktan sonra her kesimin kapısına giderek icraatlarımızı anlatıp desteklerini talep ediyoruz. Şehir merkezinde, ilçe ve kırsal alanların tümüne giderek ülkemizi her türlü beladan kurtaran tek partinin AK Parti olduğunu dile getireceğiz. Yapılan hizmetlerin zayi olmaması adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yıllardır ülkemizi sırtlayan AK Parti’ ye halk olarak desteğimizi asla eksik etmemeliyiz” dedi.