İl Başkanı Öztabak, yönetim kurulu üyeleri ve parti mensupları ile birlikte Yalova Kanser Hastaları Dernek Başkanı Nurcan Bayar ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Öztabak, kanser hastalarının en büyük sorunu olan ücretli tedavinin artık tarihe karıştığını kaydetti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde yapılan değişiklikle kanser tedavisinin ücretsiz hale getirildiğini ifade eden Başkan Öztabak, hem kanser hem de diğer tüm hastalıkların tedavisine ve önlenmesine ilişkin yine maliyet unsuru gözetmeksizin hükümetin iyileştirmelerinin hızla ve artarak devam edeceğine vurgu yaptı.

Başkan Öztabak STK ziyaretlerinde tüm sivil toplum örgütlerinden gelecek her türlü talep ve projelere açık olduklarını ifade ederek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hükümetin STK’lara yönelik desteğinin devam edeceğini belirtti.

Öztabak:

“Birlikte daha iyi işler yapabilmek, ülkemizi kalkındırmak, huzuru, refahı artan bir ülke olmak, bu dünyada kalan zamanımızı hayır ile geçirebilmek gayreti içinde olacağız. Sağlıkta, ulaşımda, ekonomide, eğitimde, sosyal yardımlaşmada AK Parti hükümetleri önemli hizmetler yaptı. Dünyada böyle bir siyasi hareket yok. Bu hareketin arkasında inanmış bir millet var” dedi.