Gündemi değerlendiren Başkan Öztabak, 24 Haziran seçimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öztabak, Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye’nin güçleneceğini ve daha işlerlik kazanan bir yapıya kavuşacağını da söyledi.

Öztabak; ‘24 Haziran’ateşkilat olarak hazırız’

24 Haziran Seçimleri ’ne doğru yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Öztabak, seçimlere hazır olduklarını, büyük bir coşkuyla da teşkilatlarının dinamizmiyle sahada koşturduklarını ve bir tarih yazacaklarını söyledi.

Başkan Öztabak; “16 Nisan referandumu hepinizin bildiği üzere Türkiye'de, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini getiren son derece hayati bir değişiklik. Türkiye'nin bugün bulunduğu noktadan daha ileriye gitmesi gerekiyor. Bir kalkınma yolculuğumuz var, 16 yıldır devam ettiriyoruz. Türkiye'de sözün sadece bugün değil, her daim millete ait olması lazım. 16 yıldır yapmış olduğumuz bütün bu değişim ve dönüşümün kökleşen demokrasinin ilelebet olması lazım. Bu kazanımların asla bir daha geriye götürülemeyecek şekilde her bakımdan yerleşmesi lazım. Bugün artık konuşmayı bile gerekli görmediğimiz acılar vardı geçmişte. Şimdi konuşmuyoruz bile. Demek ki hep beraber milletçe bunları başarabiliyoruz" Dedi.

Öztabak, ‘Çalınmadık kapı bırakmayacağız’

Seçim çalışmaları kapsamında bütün köylerde ve beldelerde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını anlatan Öztabak, "Parti ve teşkilat çalışmalarımız gece gündüz devam edecek. Bütün köylerimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. 24 Haziran seçimlerine giderken bu seçimlere en hazır olan parti, AK Parti. 16 yıldır bu ülkeye hizmet etmiş, sözde değil yaptıklarıyla konuşan parti AK Parti'dir. Türkiye lideri değil, dünya liderine sahip olan parti AK Parti. Bu parti, 16 yıldır içeride ve dışarıda oynanmak istenen bütün demokrasi karşıtı oyunları bozmuştur. Her daim milletin içerisinde olmuş ve bu ülkeyi buralara taşımış" diye konuştu.