Bu çalışmada epilepsililerin engel derecesinin tespiti yapılacağını, aynı zamanda sosyal çalışmaların başlayacaklarını belirten Öztürk, ''Epilepsililerin engel derecelerinin düzenlenmesi için, 2017’de nörologların hazırladığı yönetmelik tasarı önerilerini TBMM’ne sunarak başlatılan çalışmanın sonucunu öğrenmek için yetkili kişilerle görüştük. Fakat yeni bir yönetmeliğe gerek olmadığını söylediler. Biz de ‘Madem öyle, yönetmelik olmuyor, kamuoyu çalışması başlatalım.’ Dedik.

İlk çalışma dün itibariyle başladı. Millet Yol Partisi’nin Sosyal Hizmetler Başkan ve Eski Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt'u derneğe davet ettik. Derneğin 3 ayrı meselesi olan yönetmeliğin geri dönüşü, genel merkezin yer sorunu ve sesinin duyulamaması durumlarını konuştuk. Millet Yol Partisi MYP Divan Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanı Yavuz Arun hemen Keçiören Belediyesi’ni arayarak derneğin yeri konusunda yardım istedi. Derneğin sesinin duyulması ve yönetmeliğin ilerlemesi için yapılacak kamuoyu çalışmasında, yanımızda olacaklarını bildirdiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ziyaret edilerek, başkan yardımcılarının danışmanlarından bu önemli konuya duyarlılık istendi.

Derneğin merkezinin Ankara’da olması ve ülke genelini kapsamasından dolayı beraber bazı çalışmalar yapılarak epilepsililerin adının duyulması talep edildi.

Dernek, şu anda Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden gelecek cevabı bekliyor. Güzel bir sonuç almak istiyoruz.''  Şeklinde bu önemli taleplerinin yerine getirmesini istedi.

Polis baskınından cephanelik çıktı Polis baskınından cephanelik çıktı